tisdag 15 februari 2011

Parmesanpanerade schnitzlar

Kryddburken bjöd på ett smarrigt recept för ett tag sedan och jag testade göra dem LCHF-vänliga. Äter du inte LC så byter du ut pofibret mot vanligt vetemjöl. Mycket gott.


4 lövtunna kotletter eller fläskschnitzel
4 ägg
pofiber ELLER vetemjöl
4 ägg
4 dl parmesanost

Riv osten och blanda med ägg. Doppa köttet i Pobiber/mjölet. Doppa det i äggostblandningen. Stek i olja och smör tills det fått en gyllenbrun färg. Servera med t ex beasås, kryddsmör, sallad och eventuellt pommes eller klyftpotatis.








-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Jag gjorde med kyckling i fredags. tyckte det var enklare att först vända i mjöl, sen i ägg och därefter parmesan. Oavsett var det såå gott så får nog testa med fläsk eller kalv snart!

    SvaraRadera
  2. Så gott det ser ut :-), har ju parmesan i kylen, kanske skulle testa detta recept

    SvaraRadera