onsdag 1 mars 2017

Tacotårta med cheddar cheese-fyllning

Hej då februari, hej mars! Äntligen! Tyvärr vräker snön ner, inte alls min kopp te. Nu längtar jag efter sol, takdropp och kaffe mot en solvägg. Har haft lite feber ett par dagar och hoppas på att krya på mig tills imorgon. Ha en fin onsdag!

Varför inte testa denna ostiga skapelse till fredagsmyset eller mellomyset till helgen?


Tacotårta med cheddar cheese-fyllning

2 förpackningar Hönökaka (sammanlagt 6 halvmånar)
800 g köttfärs
2 påsar tacokryddmix
2 dl creme fracihe
1 burk dip nacho cheese style, Santa Maria
tomat
riven ost

1. Fräs köttfärsen och i med tacokryddan och lite vatten enligt anvisningar. Låt puttra.

2. Lägg ut två halvmånar bröd på bakplåtspappersklädd plåt, så det blir en rund botten.

3. Blanda creme fracien med cheddar dippen. Bred på botten så det täcker. Det ska räcka till tre lager.

4. Fördela köttfärs ovanpå.

5. Upprepa tills sista brödet är på och täckt.

6. På med tomat och riven ost.

7. In i ugnen i 225 grader i ca 20-25 minuter. Täck med folie efter halva tiden, så det inte bränns.

OBS! Köttfärsen måste vara rykandes het, annars blir tårtan inte genomvarm.






-Mama Skogly ♥

1 kommentar: