Idag kommer ett recept från Hemmets veckotidning. Ett gott tillbehör till grillat och ännu ett tips på en fin gåbortpresent. Använd gärna en bred och låt burk eftersom det inte är så mycket marinad att det täcker annars. Skaka inte burken om det är genomskinlig och du har tänkt ge bort den, för då blir det inte så snyggt. (Been there, done that.) Även fräscht att använda marinaden sen att droppa över sallad eller kokt potatis.
Citronmarinerade minitomater
300 g pärltomater
150 g fetaost
3 msk rödvinsvinäger
0,5 dl olja
skal från 1 citron
Pricka tomaterna med en gaffel. Bryt eller tärna osten. Varva tomater och osten i en glasburk. Blanda vinäger och olja med citronskalet. Häll över marinaden och förvara kallt.
-Mama Skogly ♥
Kanonbra tillbehör till sommarens alla grillrätter! :)
SvaraRaderaHa en fin dag!
Kram
//Lana