Har man tinat kycklingen så går den här snabbt att tillaga.
Enkel indisk kyckling
2-3 port
3 kycklingfiléer
1 burk Creme bonjour vitlök och örter
Santa Maria garam masala
salt och peppar
1,5 dl grädde
Tina kycklingen och skär i mindre bitar. Fräs i smör och på med garam masala, salt, peppar och sen grädde. Klicka i osten och låt puttra tills kycklingen är genomstekt. Smaka av med mer garam masala om det behövs. Servera med ris och raita (eller tzatziki), eventuellt naanbröd.
-Mama Skogly ♥
Mmm...gott, gott! Älskar denna krydda! :)
SvaraRaderaHa en fin torsdag!
Kram
//Lana
Tack detsamma!
RaderaGaram masala ger så god smak till maten! Ha en fin dag!
SvaraRaderaVisst gör det! Tack detsamma!
RaderaMmmm... låter ljuvligt gott! Gillar garam masala.
SvaraRadera