onsdag 17 april 2013

Enkel indisk kyckling

Har man tinat kycklingen så går den här snabbt att tillaga.



Enkel indisk kyckling

2-3 port

3 kycklingfiléer
1 burk Creme bonjour vitlök och örter
Santa Maria garam masala
salt och peppar
1,5 dl grädde

Tina kycklingen och skär i mindre bitar. Fräs i smör och på med garam masala, salt, peppar och sen grädde. Klicka i osten och låt puttra tills kycklingen är genomstekt. Smaka av med mer garam masala om det behövs. Servera med ris och raita (eller tzatziki), eventuellt naanbröd.



-Mama Skogly ♥

5 kommentarer:

  1. Mmm...gott, gott! Älskar denna krydda! :)
    Ha en fin torsdag!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera
  2. Garam masala ger så god smak till maten! Ha en fin dag!

    SvaraRadera
  3. Mmmm... låter ljuvligt gott! Gillar garam masala.

    SvaraRadera