tisdag 16 april 2013

Pizzapastalåda med vitlökssås

Victoria på Matplatsen la för ett tag sen ut ett recept på pizzalåda. Eftersom det bara är jag som äter low carb så gjorde jag hennes variant till mig och en annan variant med pasta i till resten av familjen. Det blev rent svenskt sagt skitgott. Den här gör jag fler gånger. Servera med en god sallad och vitlökssåsen (den har jag också snott av henne, se nedan.) Det här gör vi fler gånger!

Ha en skön onsdag, kamrater!



Pizzapastalåda

2-3 port

4 ägg
3 dl grädde
2 dl riven ost
100 g finhackad skinka
1 dl halverade körsbärstomater
2 tsk pizzakrydda
salt och peppar
(2 port kokta idealmakaroner)

(Koka makaronerna och skölj, låt rinna av i durkslag.) Blanda alla ingredienser och in i ugnen på 200 grader i 20-25 minuter. Servera med sallad och en god vitlökssås.

Vitlökssås:

1 burk creme fracihe
2 msk majonnäs (jag tog den norska, ni andra kan ta Hellman´s om ni vill)
1 vitlöksklyfta
flingsalt och svartpeppar, nymalen









Mama Skogly ♥

3 kommentarer:

  1. Pizzasmak är ju så gott och inte endast i pizza :)

    SvaraRadera
  2. Låter jättegott! Pizzakrydda piffar upp vad som helst! :)
    Ha en fin kväll!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera
  3. Pizzapastalåda lät konstigare än vad det var. :) Pizzakryddan används flitigt här hemma!

    SvaraRadera