Vi dammar av en gammal klassiker.
Pastalåda med köttfärs och bacon
600 g köttfärs
2 paket bacon
2 små lökar
9 dl spiralpasta
3 dl grädde
1 burk creme fraiche
2,5 köttbuljongtärning
3 msk chilisås (ketchupvarianten)
1 stor riven vitlöksklyfta
grillkrydda
svartpeppar
riven ost
Klipp baconet och fräs, lägg åt sidan.
Hacka löken och fräs, lägg åt sidan.
Bryn köttfärsen och i med grädde, creme fracihe, köttbuljongtärning, chilisås, vitlök, grillkrydda och svartpeppar.
I med baconet och löken.
Koka pastan och slå av. Blanda all i två ugnsformar och på med riven ost.
Gratinera i 225 grader i ca 30 minuter.
Servera med sallad och gärna en vitlökssås.
-Mama Skogly ♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar