Här kommer ett hett tips på en snabblagad middag som alla i familjen gillade. Middagen är klar på den tid det tar att koka pastavattnet och sedan färsk pasta. Det kan vara så att jag snöat in på Santa Marias Seafood & fish-krydda.
Pasta med rökt lax och spenat
ca 6 port
5 dl grädde
Santa Maria Seafood & fish
1/4 citron (saften)
0,5 fiskbuljongtärning
svartpeppar
400 g rökt lax
70 g babyspenat
600 g färsk pasta
2 äggulor
Till servering:
parmesan
svartpeppar
1. Koka pastavatten.
2. Slå grädde i en stekpanna och i med Seafood-krydda efter smak, citronsaft, fiskbulongtärning och svartpeppar. Låt puttra.
3. Koka pastan.
4. Vänd ner strimlad rökt lax och spenaten i gräddblandningen.
5. Slå av vattnet från pastan och blanda samman allt tillsammans med två äggulor.
6. Servera med riven parmesan och nymalen svartpeppar.
-Mama Skogly ♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar