tisdag 9 januari 2018

Pasta med rökt lax och spenat

Här kommer ett hett tips på en snabblagad middag som alla i familjen gillade. Middagen är klar på den tid det tar att koka pastavattnet och sedan färsk pasta. Det kan vara så att jag snöat in på Santa Marias Seafood & fish-krydda.


Pasta med rökt lax och spenat

ca 6 port

5 dl grädde
Santa Maria Seafood & fish
1/4 citron (saften)
0,5 fiskbuljongtärning
svartpeppar
400 g rökt lax
70 g babyspenat
600 g färsk pasta
2 äggulor

Till servering:
parmesan
svartpeppar

1. Koka pastavatten.

2. Slå grädde i en stekpanna och i med Seafood-krydda efter smak, citronsaft, fiskbulongtärning och svartpeppar. Låt puttra.

3. Koka pastan.

4. Vänd ner strimlad rökt lax och spenaten i gräddblandningen.

5. Slå av vattnet från pastan och blanda samman allt tillsammans med två äggulor.

6. Servera med riven parmesan och nymalen svartpeppar.


-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar