Bråda tider i både branschen och hemma. Utvecklingssamtal, läkarbesök, föräldramöte, ja you name it. Inte så mycket tid till matlagning och förberedelser av blogginlägg. Nåja. Det går väl över...
Jag fick basilikakräm och parmaskinka över från när jag gjorde pastan som jag bloggat om tidigare. Av det gjorde jag dessa goda tilltugg.
Crostini med basilikakräm och parmaskinka
crostini
basilikakräm
parmaskinka
pinjenötter
balsamicokräm
basilika
svarteppar
1. Bred basilikakräm på crostini.
2. Toppa med parmaskinka, pinjenötter, basilika, balsamicokräm och svartpeppar.
3. Servera på dirren!
Basilikakräm:
1 creme fracihe
1 kruka basilika
1-2 vitlöksklyftor
salt
peppar
0,5 västerbottensost
3 msk rapsolja
1 dl pinjenötter eller solrosfrön
1. Riv osten och vitlöken.
2. Mixa ost, vitlök, basilika och pinjenötter. Häll över lite olja och mixa igen. Smaka av med salt och peppar.
3. Vänd ner i creme fracihen. Smaka av med salt och peppar.
-Mama Skogly ♥
Mums, så gott!
SvaraRadera:)
Radera