Idag bjuder jag på en vegpizza på libabröd. Bröden finns här i schtaan på Coop i frysen vid glutenfritt. Det blev en supergod fyllning på med bl a hemmagjord pesto. Mums.
Oliverna kommer från gourmetrummet. se där du får 10% om du använder rabattkoden MAMASKOGLY.
Vegetarisk pizza med kronärtskocka, mozzarella, oliver och pesto
libabröd
pizzasås
pizzakrydda
riven ost, gärna blandat med lite västerbottensost
kronärtskocka på burk
gröna urkärnade oliver
rödlök
hemmagjord pesto
mozzarella
1. Bred pizzasås på brödet och strö över pizzakrydda.
2. På med riven ost.
3. Häll av vattnet från kronärtskockorna och krama försiktigt ur dem så de inte är vattniga. Dela dem i mindre bitar. Lägg på pizzan.
4. Kärna ur oliverna och lägg på tillsammans med skuren rödlök.
5. Dela mozzarellan och fördela över pizzan.
6. Toppa med pesto och skjuts in i ugnen i 225 grader i ca 10 minuter. Håll koll så den inte bränns.
I samarbete med gourmetrummet.se.
-Mama Skogly ♥
Den såg väldigt god ut.
SvaraRaderaTusen tack!
Radera