söndag 7 november 2010

Toast med marinerad bresaola, chevré och pinjenötter

Hittade ett recept på marinerad bresaola inne hos Matrepubliken. Så det använde jag mig av och gjorde en SUPERGOD förrätt. Prova den här, lova det!


4 portioner

90 g bresaola
2 msk olivolja
1 msk citronsaft
1 vitlöksklyfta
1 msk basilika
2 msk creme fraiche (jag hade gräddfil hemma så jag tog det)
flingsalt
peppar

Till servering;
2 rostade bröd
100 g chevré (utan kanterna)
pinjenötter
crema de balsamico

Blanda ihop olivolja, citronsaft, vitlök, basilika och creme fraiche. Lägg köttet i marinaden och låt det marinera en stund. Rosta brödet och dela det diagonalt, så alla får en halva var. Smula osten på brödet, lägg på köttet. På med pinjenötter och ringla balsamicon över. Njuuuuuuuut!












-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar