
4-6 port
4 tomater
olivolja
crema di balsamico
4 små gula lökar
salt
eppar
baguette (vi hade grovt lantbröd)
2 krukor romansallad
1 pkt fetaost
1 granatäpple, helst inte mögligt!
Dela tomaterna i kvartar, lägg på plåt. På med olivolja, salt, peppar och crema di balsamico. In i ugnen i 110 grader i en timme. Dela löken i kvartar, på med olivolja och salt. Rosta bredvid tomaterna som varit inne en timme. Höj nu ugnen till 150 grader och låt tomaterna och löken vara i ugnen i ca 15 minuter. Låt svalna.Bryt brödet i bitar och stek i smör och salt tills de fått en gyllenbrun färg. Riv salladen grovt och lägg på fat. På med tomater, lök, bröd och fetaost. Dela granatäpplet och pilla ut, eller slå ut kärnorna med en slev. Salta och peppra.


-Mama Skogly ♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar