Den här förrätten gör man på ett litet kick och är inte alls svårt. Om Max inte hade varit hemma hade jag även haft valnötter eller pinjenötter till. Sen blev det ändrade planer inför nyårs. Min syster ligger i magsjuka så Umeåresan är inställd. Istället ska vi till Kikki och Matte och fira nyår med bästa vänner och deras familjer. Morgondagens efterrätt ska jag förbereda idag.
4 port
4 fikon
brieost
crema de balsamico
färsk timjan
valnötter eller pinjenötter
Ta bort det vita som är runt osten. Skär ett kryss i fikonen och tryck försiktigt ner två bitar brie. In i ugnen 5-8 minuter i 250 grader. Ta ut fikonen och lägg upp på fat. Ringla balsamen över och lägg på lite färsk timjan. Styrö över valfria nötter. Alagazam, klart!
-Mama Skogly ♥
Detta måste jag testa. Låter jättegott!
SvaraRaderaGott nytt år!