Smaskelismaskens
onsdag 12 mars 2025

Asiatisk biffsallad

›
Det här receptet från Jennie WaLLdén testades hos oss för ett tag sedan. Succé! Mums, så gott det var. Vi skippade sesamoljan eftersom ingen...
1 kommentar:
måndag 24 februari 2025

Tunnbrödssnittar med vitlöksost och rökt skinka

›
En föredetta elev som vet att jag älskar mat, gav mig ett helt gäng med olika tips på plockmat. Hur gulligt? Dessa var först ut att testas. ...
1 kommentar:
fredag 14 februari 2025

Tonfisktartar på friterat rispapper med srirachamajonnäs

›
Det här är ju en höjdare om ni frågar mig. Krispigt, fräscht och gott. Vi åt det som förrätt och gjorde större bitar av rispapperet, i recep...
2 kommentarer:
måndag 3 februari 2025

Krämig räkpasta med tomater

›
Nämen hallå! Hur gott blev inte det här? Traj änd lajk! Receptet är från facebookguppen Vi som älskar hemlagad mat. Krämig räkpasta med ...
2 kommentarer:
onsdag 22 januari 2025

Burrata med avokado- och tomatsalsa

›
En lunch i min smak. Vill man har den mer matig, kan man servera gott bröd till. Inspiration från @onnoymatinspo. Burrata med avokado- o...
2 kommentarer:
fredag 17 januari 2025

Toast med kräftstjärtsröra

›
En god toast kanske passar bra som förrätt till ett trevligt tillfälle eller som lättare lunch. Toast med kräftstjärtsröra 4 st 4 fr...
2 kommentarer:
söndag 22 december 2024

Frasiga västerbottensostkex med rosmarin

›
Dessa kex blir otroligt goda och smakrika. Vem gillar inte västerbottensost, liksom? Jag gjorde degrullen i förväg och frös in den. Bara att...
2 kommentarer:
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Erika Skogly
Jag är 50 år, är gift med Daniel och har 3 pojkar, Max, Alfred och Love. Bor i hus på Sunnanå i Skellefteå och arbetar som lärare i Kåge. Vill du följa mig på Instagram, finns jag där som @mamaskogly. Välkommen till min blogg.
Visa hela min profil
Använder Blogger.