måndag 3 januari 2011
Chevréröra
Ännu en god sås som serverades på nyårsafton. Passar till kött och fisk. Här finns det inga mått utan höfta för fulla muggar!
creme fraiche
chevréost
flytande honung
salt och peppar
Ta bort skalet och det mjuka, vita på osten. Mosa ner osten i creme fraichen. Smaka av med lite honung, salt och peppar.
-Mama Skogly ♥
2 kommentarer:
mumsfillibaba
3 januari 2011 kl. 07:53
Så¨gott!! Älskar getost i alla former!
Svara
Radera
Svar
Svara
Mårtenssons kök
3 januari 2011 kl. 11:41
Oh, så gott. Getost är en verklig höjdare.
Svara
Radera
Svar
Svara
Lägg till kommentar
Läs in mer...
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Så¨gott!! Älskar getost i alla former!
SvaraRaderaOh, så gott. Getost är en verklig höjdare.
SvaraRadera