
ett gäng potatisar
ett gäng morötter
ett gäng palsternackor
olivolja
flingsalt
Såsen;
creme fraiche
ICA´s tärnad ost i olja med grillad paprika
riven parmesanost
Vissa gillar att skala potatisen här, inte jag. Skala däremot morötterna och palsternackan. Skär allt i klyftor. Lägg på plåt, ringla ordentligt med olivolja över. Salta. In i ugnen på 225 grader ca 30 minuter, beroende på hur du vill ha dina rotfrukter.
Häll av och mosa ICAosten, riv parmesanen och blanda ihop med creme fraichen. Låt stå kallt medan det andra är i ugnen. Njuuut!


-Mama Skogly ♥
Älskar också rotfrukter som är rejält bakade!:) Såsen låter ju inte så dum!
SvaraRaderaSåsen kommer vi absolut att prova, låter mumsig!
SvaraRaderaalltså, det där LCHF-tjatet skulle jag aldrig kunna leva efter... tycker också om när rotfrukterna är sådär extra knapriga, mums!
SvaraRadera