En liten förrätt till Mello kanske?
2 små blad gelatin (Dr Oetker)
1 1/4 dl vispgrädde
1/2 dl hackad, förvälld spenat
3/4 dl crème fraiche
örtsalt
lökpulver
löjrom
räkor
gräslök
citron
I med gelatinet ligga i kallt vatten ca 5 min. Koka upp grädden i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Krama ur gelatinet och rör ner det i grädden så att det smälter. Lägg spenaten i kokande vatten en stund. Ta upp och pressa ur vattnet. Rör ner spenat, crème fraiche, salt, peppar och lökpulver, smaka av.
Häll smeten i 4 små glas. Låt stelna i kylen minst 4 timmar.
Garnera med löjrom, räkor, gräslök och citron.
-Mama Skogly ♥
SÅ gott det låter, kanske något för vår måndagsmåltid... Tror minsann det!
SvaraRaderaHa en fortsatt bra helg,
Anki!
Jisses vad gott det lät!
SvaraRaderaTrevlig helg!
coolt att göra pannacotta i förrättstappning! ser jättegott ut!
SvaraRadera