torsdag 10 mars 2011

Laxrullar med färskostfyllning

Det här receptet är från senaste Lantliv Mat & Vin. Det blev smarrigt. Om man vill kan man bre röran på tunnbröd, lägga på laxen, rulla ihop och skära rullar. Anette ska spendera helgen med mig. Det vankas musselsoppa, gazpacho med pilgrimsmussla, gratinerad kyckling/quorn och parmesankorgar med spännande fyllning. Vilken tur att min bästa vän också älskar mat!


8 rullar

8 skivor gravad lax
100 g philadelphiaost
0,5 rödlök
0,5 msk finhackad dill
salt och peppar
citronsaft

Hacka löken fint och blanda ihop med osten, dillen, salt och peppar. Stänk över lite citron och rör om ordentligt. Lägg en klick på varje laxskiva och rulla ihop.




-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar