Dagens gästkock är Robert. Den här rätten bjöd han på i lördags och det var mums kan jag säga. Testa det till fredagsmyset, vettja.
Marinad;
1 fläskytterfilé (eller fläskfilé)
3 msk soja
3 msk citronsaft
1 påse tacokrydda
Sås;
1 burk cheddar cheesed dip eller 1 påse pulver
3 dl grädde
Till servering;
ris eller klyftpotatis
guacamole
en sallad med stekt halloumi
salsa
majskolvar
vitlöksbröd
Skär köttet i skivor efter putsning. Låt det marinera i några timmar. Bryn köttet i stekpanna, lägg i form. Värm och blanda osten och grädden. Slå det över köttet. In i ugnen på 200 grader i ca 30 minuter. Klart för servering.
-Mama Skogly ♥
Jisses vilket annorlunda recept med spännande smaker i blandning. Kul!
SvaraRadera