fredag 29 april 2011

Gratinerad kungskrabba med citron- och vitlökssmör

Efter en lång, hektisk arbetsdag och fem utvecklingssamtal kom jag hem till en smaskelismaskig middag. Min svåger Nicke bjöd på kungskrabba. Tusan så gott det var! För er i schtaan som vill prova tror jag det finns djupfryst i frysdisken på Kvantum. Jag tror att jag kanske måste åka förbi och handla en liten bit och göra det igen...


kungskrabba
kryddsmör på smör, citron, vitlök, salt och svartpeppar
surdegsbröd

Dela klorna, lyft försiktigt ur köttet ur krabban. Blanda ihop kryddsmöret och lägg i botten av skalet. Lägg på köttet och lägg över skallocket. Bred kryddsmör på surdegsbrödet. In i ugnen på 200 grader i ca 8 minuter.










-Mama Skogly ♥

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar