Hittade ännu ett gott recept hos 56kilo.se. Den här gången var det på en mintchokladkaka. Jag gjorde den förra veckan och bjöd även "icke-low-carbare" som trodde det var en "riktig" kaka med mjöl och allt. Fooled ya! Varje skiva innehåller ca 8 g kolisar.
Solen strålar och värmer som tusan här. 27 grader hade vi igår. Vi var med sexorna på miljöfestivalen och smälte nästan bort. Det blir mycket Loka nu när vi inte kan dricka kranvattnet... Men det är härligt med sommar!
200 g Marabou premium mint
200 g smör
4 ägg
2 dl sötningsmedel (som tål uppvärmning)
1 tsk vanlijPULVER
Smält smör och choklad i en kastrull på låg värme. Vispa ägg, sötningsmedel och vaniljpulver pösigt. Häll chokladsmeten i ägg smeten och rör om noga. Häll upp i teflonform och skjuts in i ugnen i 200 grader i ca 8 minuter. Låt stå kallt, gärna över natten. Servera med vispad grädde.
-Mama Skogly ♥
Låter allt himla mumsigt :)
SvaraRadera