fredag 10 februari 2012

LCHF Hallon- och blåbärsglass

Torsdagar, ni vet, då är det oftast plockmat som gäller här. Till efterrätt lyxade vi till det med en turboglass. Love, 2 år, sa "Det här var gott, mamma. Mums!" Och det var det. Superdupergott!

Sen har kokerskan på vårt finfina föräldrakooperativ Bulleribock gått och skaffat blogg. Kolla in den här;

idaslillaskafferi.blogspot.com


några frysta hallon och blåbär
en skvätt grädde
sötningsmedel (eller florsocker om man vill ha det)
citronmeliss

Lägg de frysta bären på en tallrik och häll över grädde och sötningsmedel. Mosa med en gaffel och lägg upp i skål. Toppa med citronmeliss.








-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Smarrigt, jag lyxade till med vaniljglass osså hade jag blandat ned blåbärsylt. Det va mums!

    SvaraRadera
  2. Ser jättegott ut och vackra bilder :)

    SvaraRadera