En spännande smakkombination som svärmor gjorde. Receptet är från en Hemmets veckotidning. Jag kan säga att det blev himla, himla gott! Vi åt den till chevré och den är säkert lika god till en brie.
Blåbärs & chokladmarmelad
350 g blåbär
1 msk vatten
1,5 msk citronsaft
250 g syltsocker
150 g mörk choklad
Lägg blåbären i en tjockbottnad kastrull. I med vatten, citronsaft och syltsocker. Låt småkoka i 7-8 minuter. Skumma om det behövs. Lå marmeladen svalna lite. Hacka chokladen grovt och vänd ner i marmeladen. Häll upp i väl rengjord burk. Förvara kallt.
-Mama Skogly ♥
Chevre, chevre. I långan radda. Jag och frugan gillar chevre och mangoketchup, en oslagbar kombination. Ett tag sedan, vet inte om det finns att få tag i mangoketchup längre. Måste kolla upp! Det där ser ju gott ut också.
SvaraRaderaMangoketchup? Det låter spännande.
RaderaOh, vad gott och lyxigt det låter! Mums, mums! :)
SvaraRaderaHa en toppen lördag!
Kram
//Lana
Tack detsamma!
Radera