Serverade den här godingen till grillat. Receptet är från Coop och har man den på ett buffébord räcker den till 10-12 personer.
Matig melonsallad med bönor och fetaost
60 g rucola
1 burk canellinibönor
260 g tärnad galiameloner
260 g tärnad honungsmelon
150 g strimlade sugar snaps
5 skivade salladslökar
2 avocado
300 g smulad fetaost
Citrondressing:
0,5 dl olivolja
1 msk citronsaft
1 msk honung
2 tsk salt
0,5 tsk nymalen svartpeppar
pumpafrön
solrosfrön
Lägg rucola, melon, sugarsnaps, avocado och salladslök i en stor skål och blanda. Tillsätt fetaost och blanda försiktigt. Blanda ingredienserna till dressingen och ringla över salladen. Strö över solrosfrön och pumpafrön.
-Mama Skogly ♥
Det är så gott att använda meloner i sallader! Mums!
SvaraRaderaHa en toppen dag!
Kram
//Lana