Min svärmor bjöd på detta efter ett recpet hon fått när hon var in och jobbade en dag förrförra veckan. Mums!
Fisk ala king
500 g torskfilé
färsk dill
chilisås
1 burk philadelphiaost
1 gul lök
2 tsk bakpulver
riven ost
paprikapulver
salt
Tina fisken och skär filén i ca 2 cm breda skivor. Salta lite. Bred på chilisås och strö över dill. Lägg folie över formen och in i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter. Häll bort spadet. Riv löken grovt. Blanda philadelphiaosten med löken och bakpulvret, bred över fisken. På med riven ost och pudra över paprikapulver. In i ugnen utan folie i ca 20 minuter. Servera med pressad potatis och sallad.
-Mama Skogly ♥
Vad gott! Fisk i alla former är gptt, men jag gillar när det är extra såsigt!
SvaraRaderaJa. sås är alltid gott!
Radera