måndag 3 september 2012

Fisk ala king

Min svärmor bjöd på detta efter ett recpet hon fått när hon var in och jobbade en dag förrförra veckan. Mums!


Fisk ala king

500 g torskfilé
färsk dill
chilisås
1 burk philadelphiaost
1 gul lök
2 tsk bakpulver
riven ost
paprikapulver
salt

Tina fisken och skär filén i ca 2 cm breda skivor. Salta lite. Bred på chilisås och strö över dill. Lägg folie över formen och in i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter. Häll bort spadet. Riv löken grovt. Blanda philadelphiaosten med löken och bakpulvret, bred över fisken. På med riven ost och pudra över paprikapulver. In i ugnen utan folie i ca 20 minuter. Servera med pressad potatis och sallad.




-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Vad gott! Fisk i alla former är gptt, men jag gillar när det är extra såsigt!

    SvaraRadera