Här kommer ett halverst bortglömt inlägg. När syrran var här sist så drog vi igång grillringen och slängde på muurikkan. Grisgott blev det. GRISGOTT! Alla åt och blev mätta och belåtna och vädret gick från mulet till solsken. Bara värt!
Lövbiffswok med äggnudlar på muurikkan
lövbiff
sweet chilisås
vitlök
soja
rapsolja
wokgrönsaker
äggnudlar
pitabröd
creme fraiche med sweet chilisås i
Strimla köttet och marinera det i sweet chili, vitlök, soja och rapsolja. Koka nudlarna enligt anvisning. Kicka igång muurikkan och låt den bli varm. På med rapsolja och fräs grönsakerna. På med nudlarna och stek dem. På med lite sweet chili också, för tusan! Lägg grönsakerna och nudlarna i gryta med lock. På med rapsolja på muurikkan och fräs hastigt köttet. På med grönsakerna och nudlarna och låt det bli varmt. Värm bröden i brödrosten. Öppna dem och bred sweet chilifraichen i. Proppa i woken och njuuuuut!
-Mama Skogly ♥
Vad gott det låter! Och vilka mysiga bilder! Jag blir mer och mer sugen på att köpa muurikkan! :)
SvaraRaderaHa en toppen kväll!
Kram
//Lana
Det är en god investering.
Radera