Kajsas krämiga, lena, mumsiga efterrätt. Helt rätt.
Vaniljpannacotta med vit choklad
2 gelatinblad
1 tsk vaniljsocker
5 dl vispgrädde
1/2 dl strösocker
100 g vit choklad
Lägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten. Koka upp grädde, vaniljsocker, strösocker och låt sjuda i ca 3 min på låg värme. Låt den vita chokladen smälta ner i gräddkrämn. Ta upp gelatinbladen, krama ur vatttnet och rör sedan ner dem i grädden. Fördela i serveringsglas och placera i kylskåp minst 3 tim eller tills pannacottorna har stelnat. Toppa med blåbär och hyvlad mörk choklad!
-Mama Skogly ♥
Det ser verkligen gott ut!
SvaraRaderaGott, gott, gott! Och så snyggt serverat!
SvaraRaderaHa en toppen söndag!
Kram kram
//Lana
Oh, så gott!
SvaraRaderaÅt en fantastisk pannacotta jag med igår, men faktiskt med lakrits på toppen. Lite otippat, men väldigt gott! :)
Ha en fantastisk söndagskväll!
/ Sonja