Måndagens middag. Den blev sååååååååååååååå god! Yummy for my tummy! Vill man ha den mjölkfri kan man testa att byta ut grädden mot kokosmjölk.
Indisk kycklinggryta
ca 3 port
7-8 st kycklingben
smör
1 röd paprika
1 blomkålshuvud (ca 600 g oansat)
1 burk bambuskott
ca 1 msk garam masala Santa Maria India
0,5 kycklingbuljong
2 dl vatten
2 dl grädde
Ansa och hacka paprikan och blomkålen i lagom stora bitar. Smält smöret och i med kryddan. I med grönsakerna och fräs en stund. Tryck ner kycklingbenen mellan grönsakerna och fräs. Salta och peppra över kycklingen. Slå över vatten och buljontärning. Låt koka ca 10 minuter och vänd sedan kycklingbenen. Puttra 10 minuter till. Slå i grädden och puttra på ytterligare 15 minuter. Vänd kycklingen efter halva tiden.
-Mama Skogly ♥
Låter smaskens!
SvaraRadera