Kvällens mumsiga middag, la sig som bomull i magen. Går att göra både LCHF och vanlig. Jag brukar göra sesambröd som jag fryser in och snabbt tinar upp i mikron.
Kycklingburgare
2 port
1 kycklingfilé
1 ägg
1-2 dl finriven parmesan
1 msk fiberhusk eller ströbröd
smör
salt och peppar
Till servering:
bröd
ost
bacon
Max hamburgerdressing
(gärna sallad och tomat också, men det hade jag inte hemma)
Tina filén under natten. Skär den i två tunna skivor.
Vispa upp ägget i en skål.
Riv parmesanen i en annan skål och i med fiberhusk eller ströbröd.
Doppa filén i ägget, vänd sedan bägge sidor i ostblandningen. Stek i smör tills den är genomstekt och köttsaften inte är rosa.
Stek under tiden baconet.
Montera och servera!
-Mama Skogly ♥
Vad gott det låter med kycklingburgare! Mums!
SvaraRaderaKram
//Lana