tisdag 9 april 2013

Kycklingburgare

Kvällens mumsiga middag, la sig som bomull i magen. Går att göra både LCHF och vanlig. Jag brukar göra sesambröd som jag fryser in och snabbt tinar upp i mikron.



Kycklingburgare

2 port

1 kycklingfilé
1 ägg
1-2 dl finriven parmesan
1 msk fiberhusk eller ströbröd
smör
salt och peppar

Till servering:
bröd
ost
bacon
Max hamburgerdressing
(gärna sallad och tomat också, men det hade jag inte hemma)

Tina filén under natten. Skär den i två tunna skivor.
Vispa upp ägget i en skål.
Riv parmesanen i en annan skål och i med fiberhusk eller ströbröd.
Doppa filén i ägget, vänd sedan bägge sidor i ostblandningen. Stek i smör tills den är genomstekt och köttsaften inte är rosa.
Stek under tiden baconet.
Montera och servera!

-Mama Skogly ♥

1 kommentar:

  1. Vad gott det låter med kycklingburgare! Mums!
    Kram
    //Lana

    SvaraRadera