To do-listan är låhåhång idag. Det är omdömen, uppsatsbedömning och inhandling av diverse byggmaterial inför renoveringen av Bulleribock imorgon. Barnen åker till sin farmor och farfar över helgen så de blir ompysslade. Danne har feber och är sjuk så vi får se hur vi ror iland allt. En kopp java eller två så sätter jag igång.
Valborgsmässoaftonens efterrätt som föll Therece i smaken. Hoppa inte över chokladdekorationen runt glaset, det är halva grejen att dricka lite, gnaga lite på kanten osv...
Kahlua milkshake
Glasdekoration:
mjölkchoklad
ett fint strössel
Coops "Kolaglass med kolasås"
mjölk
Kahlua
en skvätt rom
Smält chokladen över vattenbad och doppa glaskanten runtom. Doppa direkt i strössel, låt stelna ett par timmar.
Fram med matberedaren. I med glassen, mjölk, Kahlua och lite rom. Mixa så den blir slät. Häll upp i glasen. Servera på dirren!
Vill även slå ännu ett slag för den här mattidningen. Mitt kök kommer ut ganska ofta och ibland med specialnummer. Det är många recept i den som man vill prova och så är det varje gång. Den här rackaren tar de 25 kronor för nu. Värt!
-Mama Skogly ♥
Det låter jättegott och det är fint med dekorerad kant! Ha en fin fredagskväll!
SvaraRaderaÅh, vad gott!
SvaraRaderaBlir riktigt sugen.