Hittade ett spännande recept i en Mama-tidning på jobbet.
Vattenmelon-sorbet med chokladkärnor
6-8 pinnglassar
0,5 vattenmelon
pressad saft från 1 lime
ca 1 dl hackad mörk choklad (stora som vattenmelonfrön)
Gröp ut fruktköttet och pilla bort kärnorna. Skär i småbitar och frys in tills konsistensen är fast, ca 2 timmar.
Mixa melonköttet med limesaften i matberedare.
Blanda genast i den hackade chokladen.
Häll upp i glassformar och placera på plan yta i frysen.
Efter ca 3 timmar är de klara.
-Mama Skogly ♥
Så fräscht och vattenmelon är så gott!
SvaraRaderaJa,vattenmelon är supernajs!
RaderaDet måste jag testa. Låter ju som en helt underbar glass... och dessutom nyttig. :-)
SvaraRaderaPrecis!
RaderaDet här måste jag också testa! Smaskens! :)
SvaraRaderaHa en fin söndag!
Kram kram
//Lana
Kram!
RaderaVilka söta glassar! Gott med choklad i glassen :)
SvaraRaderahttp://bakasockerfritt.se/
Och lite nyttiga ;)
Radera