Fjantigt goda... (Vi tog nektariner istället för päron.)
Smörstekta toast
ca 15 toast
Ingredienser
1/2 surdegsbaguette
2 msk smör
Topping 1
25 g valnötter
1 päron
100 g gorgonzolaost
Topping 2
25 g valnötter
1/2 granatäpple
100 g getost
1. Skär baguetten i tunna skivor och stek dem frasiga i smör i en stek-panna.
2. Topping 1: Rosta valnötterna i en torr stekpanna. Grovhacka dem. Skala och tärna päronet. Bred ost på brödskivorna. Garnera med valnötter och päron.
3. Topping 2: Rosta valnötterna i en torr stekpanna. Grovhacka dem. Peta kärnorna ur granatäpplet. Bred ost på brödskivorna. Garnera med valnötter och granatäpple.
(Recept från Allt om mat)
-Mama Skogly ♥
Mmm...smaskens! Varma nektariner är ju så gott!
SvaraRaderaha en underbar dag!
Kramar!
//Lana
Jo, fast de här var dock inte varma. De var aldrig in i ugnen. Himla gott ändå! Kram!
RaderaMen så gott det ser ut! Ha en bra dag, kram!
SvaraRaderaKram!
Radera