Jag har några stackars jordgubbar kvar i jordgubbslandet, så den här mumsiga salladen fick det bli av dem. Jag tycker den blir godast om osten är rumstempererad.
Mozzarellasallad med jordgubbar och basilika
6 portioner
1 liter halverade jordgubbar
250 g mozzarella,i bitar
0,5 dl färsk basilika, plockade blad
Garnering:
0,5 dl olivolja
1 tsk flingsalt
0,5 tsk grovmalen svartpeppar
Fördela jordgubbar, mozzarella och basilika på ett stort fat. Ringla olivoljan över salladen, strö på salt och peppar.
(Recept från Coop)
-Mama Skogly ♥
Oj, oj, oj, vad gott! Dreglar! :):)
SvaraRaderaOch färgkombinationen är sååååå snygg!
Kramar!
//Lana
Tack och kram!
RaderaFräscht och riktigt somrigt! Måste ju passa på att använda jordgubbar :)
SvaraRaderahttp://bakasockerfritt.se/
Precis! ;)
RaderaVäldigt fräscht och så gott! Ha det bra!
SvaraRaderaDu med!
Radera