Den här förrätten hittade jag hos En smak av Karin, men jag ragadedishade till den lite. Här kommer min version.
Salamiknyten med sparris och vitlöksost
2 st
ett gäng sparris
några skivor god salami (jag tog en avlång variant för att den skulle vara lättare att rulla)
vitlöksost
ruccola
crema de balsamico
gärna lite pinjenötter eller solrosfrön (det glömde jag)
Bryt av änden längst ner på sparrisen. Stek i smör med salt och peppar.
Bred vitlöksost på salamin. På med sparrisen, ruccola och rulla ihop.
Ringla över crema de balsamico och strö över lite frön eller nötter.
-Mama Skogly ♥
Vilka härliga knyten! Otroligt smaskiga! Sparar receptet! :)
SvaraRaderaHa en fin söndag!
Kram
//Lana
Du med!
RaderaMums, det där såg jättegott ut!
SvaraRaderaOch det var mums! :)
Radera