Ja, vem som har kommit på namnet på dessa bollar vete tusan. Gott blev det och gubben och Robert tyckte till och med att det blev jättegott.
Goggabollar
ca 25 st
8 hg blandfärs
4 dl riven ost
4 msk grädde
4 msk chilisås
2 tsk salt
svartpeppar
italiensk salladskrydda
2 pkt bacon
Gör stora köttbullar av smeten, linda en halv baconskiva runt bullen och lägg i en ugnsfast form.
Blanda:
4 dl grädde
8 msk chilisås
1 påse italiensk salladskrydda (dressingpåse)
Häll såsen över bullarna, in i ugnen på 175 grader ca en halvtimme-45 minuter, tills bollarna är genomstekta..
Servera med klyftpotatis samt en sallad.
-Mama Skogly ♥
Receptet lät smarrigare än namnet antyder. Det här får vi testa nångång!
SvaraRaderaTrevlig helg! /Trollmamma
Ja, namnet kändes halverst katastrofalt... :D
RaderaMen 30 minuter i ugnen är för lite tid, hade inne nära en timme, då var det genomstekt.
SvaraRadera