Jättegott, speciellt att lägga på crostini så man får lite crisp i tuggan. Något för nyårs, kanske?¨
Gravlaxrullar med hovmästarkräm
4 portioner
500 g gravad lax i skivor
200 g naturell färskost
3 msk sötstark senap
3 msk finhackad dill
Garnering: gräslök, ev crostini till servering
Lägg ut en bit plastfolie och täck en yta på ca 25 x 25 cm med laxskivor omlott.
Blanda ihop färskost med senap och dill.
Bred ostblandningen på laxskivorna och rulla ihop med hjälp av plastfolien.
Spänn plasten hårt runt rullen och låt vila i kylen till servering.
Vid servering, skiva upp laxrullen i 1,5 cm tjocka skivor.
(recept från Mersmak)
-Mama Skogly ♥
Jag är en av få som inte äter lax. Annars såg det fint ut :-)
SvaraRaderaHa en bra måndag! Själv skall jag iväg och jobba men det är ju helg igen så det gör inte så mycket!
:D
SvaraRaderaDet här blir perfekt som snittar till förrätt på påsk middag! Just senaps smaken passar nog perfekt till gravlax eftersom hovmästarsåsen innehåller senap
SvaraRaderaKul at höra!
RaderaGör nog de till uppesittarkväll, låter mums mums. Eva
SvaraRaderaHoppas du gillade dem!
Radera