måndag 2 december 2013

Tuna Melt

Hittade det här receptet i en Coop-folder. Det var gott, men nästa gång gör jag hellre ett lager, som en vanlig varm macka. Ett plus för att det var snabblagat. Och det blev riktigt gott med senap i.



Tuna Melt

4 portioner

600 g tonfisk, 3 burkar á 200 g
1 dl majonnäs
3 msk kapris
2 msk senap
1 finhackad inlagd jalapenos
salt
svartpeppar
8 stora skivor bröd
2 skivade tomater
200 g riven cheddar

Låt tonfisken rinna av väl och finfördela den med en gaffel i en bunke. Tillsätt majonnäs, kapris, senap och jalapenos. Smaka av med salt och peppar.

Bred ut tonfiskröran på brödskivorna. Lägg på tomatskivor och lite av osten. Lägg ihop dem till 4 dubbelmackor och toppa med resen av osten. Gratinera i 225 grader i 12-15 minuter.





-Mama Skogly ♥

2 kommentarer: