Jag använde mig av kycklingben eftersom det var det jag hade i frysen. De hade inte hunnit tina ordentligt, så jag kryddade kycklingen med salt och peppar och stekte i ugnen på 200 grader i 40 minuter innan jag slog över röran. Men här kommer originalreceptet som jag hittade hos Erikas LCHF till vardags och fest.

Herrgårdskyckling
4-5 pers
1 kg kycklingfiléer eller kycklinglårfiléer
200 g rökt skinka
2 dl creme fraiche
1 dl vispgrädde
1 msk dijonsenap
2 dl riven ost
2-3 msk persilja
Salt och svartpeppar
Gör så här:
Dela kycklingen i mindre bitar och bryn i smör. Salta och peppra. Lägg kycklingbitarna i en ugnsform. Strimla skinkan. Blanda ihop creme fraiche, grädde, dijonsenap, skinka, ost och persilja och häll över kycklingen. Tillaga i ugnen ca 30 minuter i 200 grader . Kolla så att kycklingen är genomstekt.
(recept från Erikas LCHF till vardags och fest)



-Mama Skogly ♥
Ja, visst är det gott! Härlig kombination med skinkan och kycklingen. :-)
SvaraRaderaTack för receptet!
Radera