
Hemmagjord kexchoklad
3 st dubbelnougat (à 50 gram)
250 g mjölkchoklad (50 gram till innehåll + 200 g till att doppa dem i)
24 smörgåsrån
Smält nougaten och chokladen över ett vattenbad eller i mikron och bred ut det på smörgåsrånen.
Använd 4 rån till varje, alltså 3 lager fyllning i varje.
In med dem i kylen och dela dem i bitar när de svalnat helt.
Smält 200 gram mjölkchoklad och blanda i en matsked neutral olja.
Doppa bitarna och låt dem rinna av på ett galler.
(Vad lagar du till middag ikväll)



-Mama Skogly ♥
Wow, vilka fina!
SvaraRaderaTack! Och de var goooooda!
RaderaÅ, fy sjutton så gott detta måste vara! Kexchoklad var en av mina absoluta favoriter. Too bad för mig att jag inte äter sånt längre... Ät en för mig också :-) !
SvaraRaderaDu...det har jag nog redan gjort... ;D
RaderaVerkligen gott! Fick fixa mer choklad att doppa dem i 250 gr räckte inte!
SvaraRadera