Ett recept jag fått av en facebookvän. Väldigt gott blev det. Skulle funka mycket bra som buffémat till vårliga/somriga tillställningar så som student/dop/midsommar mm.
Tack Linda Andersson, för att du delar med dig av det goda.
Mango chutneyfilé med couscous
1 fläskytterfilé
mango chutney
salt och peppar
couscous
cocktailtomater
hackad basilika
oliver
fetaost i olja med örter
Sås:
creme fracihe
mango chutney
italiensk salladskrydda
Salta och peppra fläskytterfilén. Bred mango chutney på filén.
In i ugnen 225 grader 30-40 min.
Skär i skivor och lägg i en form.
Koka couscous, gärna med en bit grönsaksbuljongtärning. Låt svalna något.
Blanda med halverade cocktailtomater, hackade basilika, oliver och fetaost med olja och örter.
Fördela couscousblandningen runt filén.
Servera med såsen.
-Mama Skogly ♥
Önskar dig en fin Alla hjärtans dag!
SvaraRaderaTack detsamma Katarina!
Radera