Mycket god blev den här. Man ska äta den på dirren så den inte blir soggy bottom boys. Något för fredagsmyset, kanske?
Tacogratäng
500 g köttfärs
1 påse tacokrydda
1 majsburk
1 gul paprika
1 liten påse tortillachips
1 sats gratängsås (se nedan)
Stek färsen med krydda och lite vatten. Låt koka medan du gör gratängsåsen. Lägg hälften av chipsen i botten av ugnsform. På med köttfärsen, majs, hackad paprika och resten av chipsen. Toppa med gratängsåsen så det täcker chipsen. In i ugnen på 225 grader i ca 15 minuter. Servera med sallad och guacamole.
Gratängsås
1 creme fracihe
1 Creme bonjour färskost med tacosmak
0,5-1 dl salsa
1 vitlöksklyfta
100 g riven ost
Vispa ihop creme fracihe med färskost, salsa och riven vitlök. Vänd ner riven ost.
-Mama Skogly ♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar