Oj, vad vi hade roligt igår, gamla gänget och jag. God mat, dryck och musik. Vi släckte lamporna under Earth hour och tände levande ljus istället. Himla najs. Det gör vi om!
Spännande och goda wraps med crunch och mycket smak.
Riswraps
rispapper
Fyllning:
räkor
riven ingefära
rödkål
jordnötter
gurka
koriander
rättika
chili
avokado+citron
Att doppa i:
japansk soja
koriander
citronsaft
sesamfrön
Skala räkorna och hacka. Riv kålen, rättikan och gurkan med mandolin. Riv ingefäran på rivjärn och på med det. Hacka ner koriander och chili. I med jordnötter.
Doppa rispapperet snabbt i vatten och lägg fyllningen i mitten. Börja med avokadon så kommer den att synas och inte hamna under skarven (som jag gjorde på den första...) Vik ihop till ett paket.
Gör dressingen och doppa dem i det.
-Mama Skogly ♥
Mmm, så gott!
SvaraRadera:)
Radera