Ha en god vecka, kamrater!
Kebabmarinerat kött i pitabröd med grönsaker och sås
Köttet:
2 st fläskiléer
Santa Marias kebabkrydda
spiskummin
salt och peppar
olja
Kebabsås:
2 dl creme fraiche
2 msk chilisås (tomatvarianten)
italiensk salladskrydda
chili flakes
kebabkrydda (Santa Marias)
pizzakrydda
paprikapulver
Rör ihop. Klart!
Tillbehör:
pitabröd
sallad
gurka
riven ost
paprika
tomat
rödlök
Ansa köttet och skär i skivor. Marinera och grilla tills det är genomstekt. Strimla köttet i mindre bitar och servera med tillbehören.
-Mama Skogly ♥
Åh pita var längesedan, skall göra det i veckan. Köte sojastrimlor igår som jag tänkte testa
SvaraRaderaOkej, hoppas det blir gott!
Radera