söndag 13 april 2014

Vitlöksfilé

Cicci och jag såg rysare och käkade lunch i tisdags. Den här blev inte så dum... Rysaren var däremot dum.



Vitlöksfilé

500 g fläskfilé
200 g färskost vitlök & örter
5 dl grädde
0,5 purjo
1 köttbuljongtärning
persilja
4 port
spagge

Till servering: parmesan

Ansa purjon och hacka. Fräs i smör. Ansa filén, skär i skivor och fräs på bägge sidor. I med purjon, grädde, ost, buljongtärning och klipp över persilja. Låt puttra medans pastan kokar. Slå av vattnet från pastan och blanda pastan med såsen. Servera med riven parmesan.



Behöver icke ses:


-Mama Skogly ♥

2 kommentarer:

  1. Vitlök är så himla gott!!
    Rysare vågar jag inte kolla på dock :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Inte jag heller, men jag gör det ändå! ;)

      Radera