Det var Daniel och jag som skulle fixa fördrinken till midsommar. Gjorde den här enligt ett recept i Mitt kök. Jag tyckte inte det smakade passionsfrukt, det var alldeles för lite "sirap" till varje glas. Här kommer originalreceptet i alla fall. Skulle jag gör om det idag skulle jag beräkna halva receptet till 4 glas och betydligt mindre mängd bubbel än vad som står.
Passionsfruktsbubbel
20 glas
10 passionsfrukter
5 msk strösocker
1 dl vatten
3 flaskor mousserande
Halvera passionsfrukterna och skopa ur kärnorna i en kastrull. I med socker och vatten, låt koka upp.
Passera frukten genom finmaskig sil, använd en sked som hjälp.
Häll lite passionssirap i botten på varje glas. Fyll på med mousserande.
-Mama Skogly ♥
Det ser väldigt gott ut i varje fall!
SvaraRaderaDet var gott, men det smakade inte så mycket passionsfrukt.
RaderaSer fräscht ut!
SvaraRaderaTack!
Radera