Måndag och en ninjavecka med 6 dagars arbetsvecka drar igång. På bloggen startar vi med något nyttigt och vegetariskt. Det är ju trots allt måndag.
Jaha. Då hade man provat grönkålschips också. Inte så tokigt faktiskt. Påminner lite om popcorn, tycker jag. Men nyttigare antar jag.
Grönkålschips
1 knippe grönkål
rapsolja
flingsalt
Tvätta av kålen, torka ordentligt. Ta bort hårda stjälken och bryt kålen i lagom stora bitar. Lägg allt i en bunke och bland om med oljan och salt. Sätt på ugnen på 225 grader, lägg grönkålschipsen på en ugnsplåt med papper på. Grädda i mitten av ugnen i 5-10 minuter. Håll koll så de inte bränns.
-Mama Skogly ♥
Gott och nyttigt!
SvaraRaderaPrecis!
RaderaÅh spännande! Har varit supersugen på att testa grönkålschips! Är ju väääldans nyttigt och vem vill inte hitta nåt gott OCH nyttigt?? Just nu är jag ju helt fast i mitt beef jerky-träsk! Också nyttigt :)
SvaraRaderaHörde ryktas om att släkten hade grönkål kvar på landet så jag får väl testa detta..! Kram!
Beef jerkey låter ju inte heller dumt! Här är det kört med att hitta nåt levande i trädgårdslandet...
Radera