Ännu en mumsig förrätt goes Skogly-Hood. Het, syrlig och fräsch.
Pilgrimsmusslor på en salladsbädd av avokado och blodgrape
2 port
4 pilgrimsmusslor
1 liten vitlöksklyfta
smör
salt
peppar
Salladen:
1 avokado
1 blodgrapefrukt
en näve koriander
0,5 hackad chili
1 liten vitlökslyfta
saltade solrosfrön
4 pilgrimsmusslor stekta i smör, en riven vitlök och 1 msk persilja, salt & peppar. Sallad med en skivad avokado (bort med de vita delarna), en avokado skivad, hackad koriander, en hackad chili, en riven vitlöksklyfta och lite pumpafrön.
Stek musslorna hastigt i smör tillsammans med riven vitlök, 1 msk hackad färsk persilja, salt och peppar.
Skala grapefrukten och filéa den.
Skär avokadon i midre bitar och lägg i skål tillsammans med grapefrukten.
I med hackad chili, riven vitlök och hackad koriander.
Salta och peppra, strö över solrosfrön. Rör om och låt stå tills musslorna är klara.
Stek musslorna hastigt i smör tillsammans med riven vitlök, 1 msk hackad färsk persilja, salt och peppar.
Lägg upp sallad på tallrikar och på med musslorna.
-Mama Skogly ♥
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar