Oj, så smarrigt! Fick ett spännande recept av min vän Linda Widmark. Om man vill ha trevligare färg kan man minska på sockret och tillsätta grenadin. Det gjorde jag och då tog jag 1,5 dl socker och 0,5 dl grenadine. Det här måste ni prova, kamrater! Förbered i god tid för den tar många timmar på sig att frysa till sig.
Rabarberslush
500 g rabarber
2 dl socker
1 liter vatten
2 tsk vaniljsocker
2 msk citronsaft
2 msk strawberry daquirimix
5 dl vodka
Till servering:
fruktsoda
Skär rabarbern i bitar.
Blanda rabarbern med socker och vatten i en kastrull.
Koka rabarbern mjuk.
Sila bort rabarberköttet.
Låt lagen kallna.
Tillsätt citronsaft, vaniljsocker, strawberry daquirimix och vodka.
Frys in.
Skopa upp i glas och fyll på med fruktsoda.
-Mama Skogly ♥
Rabarber som är så gott! Härlig färg.
SvaraRaderaJa den var väldigt läskande och god den här!
Radera