Friday, baby! Ikväll ska Anette och jag testa årets Blossa och äta lite tilltugg. Ska bli najs efter den här Chuck-Norris-ninja-zombieveckan.
Varje gång vi gör den här blir jag lika förvånad över hur gott det är. Alla i familjen tycker om det, och det är ju tacksamt. Pojkarna brukar få sina pitabröd med köttfärsfyllningen och Max hamburgerdressing istället för sweet chiliröran. Det här tycker jag att ni ska prova, hörrni!
Kinesisk köttfärsröra i pitabröd
4 port
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
300 g vitkål
300 g köttfärs
1 köttbuljongtärning
2 krm salt
1 krm peppar
1 msk kinesisk soja
1 röd paprika
6-8 pitabröd
Sås:
1 dl crème fraiche
ca 2 msk sweet chilisås (smaka så du tycker den blir bra)
salt
1.Skala, halvera och skär löken i skivor. Skär vitkålen i strimlor. Hacka paprikan. Fräs grönsakerna i en stor stekpanna. Lägg grönsakerna åt sidan.
2.Stek färsen 3-4 minuter. Smula ner köttbuljongtärningen under stekningen. Tillsätt salt och peppar.
3.Tillsätt grönsakerna, riven vitlök och soja.
4.Värm pitabröden i brödrosten. Fyll pitabröden med köttfärsröran och servera med crème fraiche blandat med sweet chilisås.
-Mama Skogly ♥
Mums, så gott det ser ut!
SvaraRaderaTack rara du!
RaderaSer inte bara gott ut, det var gott 😃
SvaraRaderaTack! Så roligt att höra att ni gillade det!
RaderaLagade detta igår och det va sååå gott!! Tack
SvaraRadera