Det här blev bara sååå gott! Tokgillas alltså! Precis som köpeskinamat, så det måste ni testa! (Speciellt nåt för dig Emelie Bäckman)
Tips: Kasta gärna ner lite vattenkastanjer och champinjoner också.
Hemmagjord kinamat, strimlad kyckling med bambuskott och broccoli
3 kycklingfiléer
1 gul lök
1 stor vitlöksklyfta
200 g färsk broccoli
1 burkar bambuskott
1 burk minimajs 410/200g
rapsolja att steka i
3 dl vatten
2 msk kalvfond
1 dl japansk soja
3 msk sweet chili
1 tsk muscovadosocker
ca 3 tsk maizena
Strimla kycklingen och fräs o olja med salt och peppar. Lägg åt sidan.
Klyfta löken och skär broccolin i bitar. Fräs i olja tills löken fått lite färg.
Dela minimajsen i mindre bitar och i med det, bambuskott och kyckling.
Riv ner vitlök.
I med vatten, kalvfond, soja, sweet chili och muscovadosocker.
Red med maizena.
Servera med jasminris.
-Mama Skogly ♥
Åh vad gott:)
SvaraRaderaNu ligger ditt recept på parmesankakorna uppe på min blogg oxå länk till dig förstås:)
Tack! Nämen så kul! Tack för det!
Radera