Gjorde en grymt god wrap till lunch när jag var hemma och VABade med Affe förra veckan. Mums!
Omelettwrap med bacon och avokado
1 port
Omelett:
2 ägg
2 msk grädde
1 tsk fiberhusk
örtsalt
Vispa ihop ägg med grädde, fiberhusk och örtsalt. Stek i stekpanna, gärna av gjutjärn, tills den tagit ihop.
Stjälp upp på tallrik.
Fyllning:
isbergssallad
2 skivor ost
2 skivor stekt bacon
2 skivor avokado
1 skiva kokt skinka
Hellmans majonnäs
1 skiva bifftomat
gurka
Lägg osten på den varma omeletten så den smälter.
På med isbergssallad, skinka, stekt bacon, ringla majonnäs över och på med gurka, avokado och tomat.
Ta inte så mycket av allt, för då går det inte att rulla ihop den.
Vrid några varv med pepparkvarnen och servera på dirren!
-Mama Skogly ♥
Ägg är gott!
SvaraRaderaDet håller jag med om!
Radera